Det ska ju vara vår

Hallå, varför snöar det?! Det är inte oki!


är med i en tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna 500kr i presentkort hos www.rumattälska.se. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen!:)

Spets på naglarna

Blev nöjd med den här men jag fick ingen bra bild så det såg bättre ut IRL.:)


är med i en tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna något från www.coolstuff.se. Klicka HÄR för att komma till tävlingen.:)

Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha det här objektivet;


fisheye mobil

Ljusblått nagellack

Lisa köpte ett nytt nagellack här om dagen. Det kommer från Gina tricot och har bättre konsistens än de från H&M.


Randiga naglar

Gjorde inget speciellt men jag gillar färgerna. Färgerna blev däremot inte lika fina på bilden som de är IRL!:)


är med i tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett valfritt smycke hos www.sallyco.se. Jag tävlar hos www.sandrastyles.webblogg.se, klicka HÄR för att komma till tävlingen!:)


Jag skulle vilja vinna de här örhängena:


Hur gullig får man va?

Lilla Sälen


Dödskallar på naglarna

De var de här nagelstickerserna som jag köpte på style by tyra om ni minns? På hemsidan kostar de 80kr men i affären kostade de 20kr, sen var de 3 för 50kr. Blev ju himla billigt alltså!:)


Bio med Lisa och Sandra

Jag har haft fullt upp idag. Men nu är Lisa och jag i stan och väntar på Sandra, vi ska nämligen gå på bio. Vi ska se hungerspelen och jag har ganska höga förväntningar på den. Jag var ju faktiskt tvungen att läsa boken i skolan för ett år sen så jag vet vad den handlar om.:)


är med i en tävling

Jag är med i en tävling hos http://hannalovisasol.se där man kan vinna nagel grejer från http://heartshop.blogg.se!:) Du hittar tävlingsinlägget HÄR.

Shorts!

Jag har köpt tre par nya shorts. De mörkblåa längst upp till vänster kostade bara 72 kr!:)


Åre

Jag har varit i Åre i ett par dar och jag kom hem i söndags på kvällen. Jag har varit lite hemlig om det också så det är därför jag inte har berättat det för er. Men det var fett kul och några åkte skidor och sen var vi på after ski och i en by och tittade lite. Jag skulle gärna stanna kvar i Åre lite längre för det känns hemskt att komma tillbaka till verkligheten. Men det var kul att träffa Kajsa iallafall!:)

Här är en bild på utsikten från vår balkong i Åre.


Färgglada naglar

Blev faktiskt nöjd när jag gjorde de här naglarna och de var enkelt att göra också!


Igår och idag

Igår och idag så har vi handlat litegrann, det är ju 70% på vero moda. Men det finns inte så roliga affärer här. Sen så skulle vi käka på restaurang men jois och Karin skulle dra hem och äta... Men tyvär så kom aldrig bussen så det stod ute och frös i en timme. Sen mötte vi upp dem och tog taxin istället. Nu snart ska vi basta också och sen ska vi typ spela poker tror jag.:)

Här är en bild på en söt kisse som vi träffade på idag! Den var himla lik kajsen.


Moln

Jag försökte göra moln men det blev inte så bra. Men visar er en bild ändå!


Torsdag

Herregud vad det är stökigt här, jag har iallafall städat lite i köket för usch det såg inte trevligt ut. Nu ska jag chilla lite och äta en massa gottis.


Blommor på naglarna

Tyckte att det blev lite vårigt!


är med i en tävling

Jag är med i en tävling hos www.artnail.blogg.se där man kan vinna en massa fina nagel grejer. Klicka HÄR för att se hur du kan delta i tävlingen också!:)

Leopard naglar

Den översta bilden gjorde Lisa på sig själv och den understa bilden gjorde jag. Lisa föredrar nämligen guld och jag silver.:)


I centrum

Är i centrum med Lisa nu och fikar. Har massor att göra när jag kommer hem så jag känner mig lite stressad nu...


Rutiga naglar

Jag fick det gula nagellacket av min moster och jag tycker att det blev prima skinka tillsammans med rutorna!


Hej på er!

Det är ju hemskt att jag inte uppdaterar något men jag har inte riktigt tid... Eller jo det har jag men jag har massor av andra saker att tänka på.

Helgen var bra iallafall, städade hela lägenheten och sen drog Lisa, jag och Sandra in till stan.


Naglarna

Blev lite misslyckat men jag blev rätt sp nöjd ändå!


Monopol

Vi kom inte riktigt överens om vilken film vi skulle se så nu sitter vi här och ska börja spela monopol istället. Ingen minns dock reglerna så vi får se hur långt vi kommer...


Style by Tyra

Jag, Lisa och Jossie har vart i stan hela dagen för vi skulle till style by Tyra. Sen drog Lisa och jag till centrum och där hade jag sönder hennes diadem så jag fick köpa ett nytt. Jag går faktiskt runt med en bulle i håret och diadem för tillfället för jag är inte nöjd med slingningen. Men snart kommer Jennelie och Jossie hit. Vi ska äta Tacos och sen ska de sova över här. Jag ska även få dricka lite cola som jag har tänkt på hela veckan... Jag lär ju vara beroende eller vad tror ni?:)RSS 2.0